Inschrijving voor het WMD Panel geopend.

Het WMD Panel is het online klantenpanel van WMD; al meer dan 80 jaar de drinkwaterleverancier in Drenthe. Iedereen die in de provincie Drenthe woont, 16 jaar of ouder is en beschikt over een e-mailadres, kan deelnemen aan het WMD Panel. Panelleden krijgen via de e-mail een uitnodiging als er een vragenlijst klaarstaat.

De onderzoeken gaan over diverse onderwerpen en thema's en worden uitgevoerd in samenwerking met het onafhankelijke onderzoeksbureau Enigma Research, aangesloten bij de MarktOnderzoekAssociatie (MOA). Deelname aan een onderzoek van het WMD Panel is altijd volledig anoniem.

De resultaten worden niet alleen bekend gemaakt aan WMD, maar ook teruggekoppeld aan de panelleden. Ook zijn de onderzoeksuitslagen te vinden op deze website. WMD gebruikt de resultaten als input/advies. De onderzoeksresultaten zijn echter niet bindend voor een bepaalde beleidskeuze.

Wij horen graag de mening en ideeën van onze klanten. Laat jij ook jouw stem horen? Met jouw mening en feedback help je ons en andere klanten. Schrijf je in voor het WMD Panel en denk mee!